Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ
filippoppoulos-personal-trainer-kickboxing

fighters athanasopoulos

Personal Training

Τελειοποιήστε την τεχνική σας κατάρτιση και απογειώστε το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης μέσω personal training (ιδιαίτερα μαθήματα) στα αθλήματα του kick boxing και της πυγμαχίας. Προπονήσεις σχεδιασμένες αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και στόχους συμπεριλαμβανομένων: βελτίωση τεχνικής, διαχείριση βάρους, ενδυνάμωση κ.α.

Πλεονεκτήματα των Personal Training Μαθημάτων

Ευελιξία προγράμματος

Το βεβαρημένο πρόγραμμα, ο περιορισμένος χρόνος ή άλλοι προσωπικοί λόγοι, μπορούν να σας απομακρύνουν από ένα ομαδικό άθλημα της επιλογής σας. Οι Fighters Athanasopoulos σας δίνουν τη δυνατότητα μιας εξατομικευμένης προσέγγισης για τα αθλήματα του kick boxing και της πυγμαχίας, παρέχοντας προσωπική εκμάθηση σε χρόνο που σας εξυπηρετεί.

Άμεσα αποτελέσματα - γρήγορη εξέλιξη

Επιθυμείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, να χάσετε το περιττό βάρος και να ανέβετε επίπεδο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα; Ένα ιδιαίτερο μάθημα  – προπόνηση ισοδυναμεί με 4-5 μαθήματα σε ένα ομαδικό τμήμα. Οι έμπειροι εκπαιδευτές των Fighters Athanasopoulos θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας σε επίπεδο φυσικής κατάστασης σχεδιάζοντας την κάθε προπόνηση ξεχωριστά απόλυτα προσαρμοσμένη στα δικά σας όρια και αντοχές. 

Σε τεχνικό επίπεδο η έμφαση στις λεπτομέρειες και ο μεγαλύτερος αριθμός επαναλήψεων κάθε τεχνικής θα συμβάλλουν στο να αποκτήσετε εκείνη την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει έναν προχωρημένο αθλητή του kickboxing ή της πυγμαχίας.

Εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής

Παράλληλα με την προπόνηση στο τεχνικό κομμάτι, κάθε ιδιαίτερο μάθημα περιλαμβάνει και μια περίοδο γυμναστικής και ενδυνάμωσης. Απόλυτα προσαρμοσμένες σε κάθε ασκούμενο ξεχωριστά, οι προπονήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης συμπληρώνουν την προπόνηση στο τεχνικό κομμάτι και μαζί αποτελούν την απόλυτη μορφή άσκησης για άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως στόχων και ηλικίας.

Περισσότερα Τμήματα

Εκπαιδευτικά Κέντρα

Γνωρίστε τα αθλήματα του kickboxing και τις πυγμαχίας σε ένα από τα 21 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos σε Αττική, Βόλο και Καλαμάτα.
crossarrow-leftarrow-rightarrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram