fighters athanasopoulos

Πυγμαχια

Fighters Logo SVG

γινε μελοσ στους fighters

Γίνε μέλος στην μεγαλύτερη ομάδα μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα και προπονήσου στα αθλήματα του kick boxing και πυγμαχίας ανεξαρτήτως στόχων, φύλου και ηλικίας.

Η «sweet science» όλων των αθλημάτων αποτελεί το απόλυτο άθλημα καθώς συνδυάζει όλα αυτά που αναζητά ο αθλούμενος και που κανένα άλλο sport – μορφή προπόνησης δεν μπορεί να του προσφέρει. Πρόκειται για τον βασιλιά των μαχητικών αθλημάτων με ιστορία χιλιάδων χρόνων και ρίζες από την Αρχαία Ελλάδα ενώ συγκαταλέγεται και στα Ολυμπιακά αθλήματα διαχρονικά.

Τι είναι όμως αυτό που καθιερώνει την πυγμαχία ως κορυφαία επιλογή εκατομμυρίων ανθρώπων σε επίπεδο εκγύμνασης – άσκησης;

Η Απόλυτη Προπόνηση για το Σώμα και Μυαλό.

Όπως και το kick boxing έτσι και η πυγμαχία συνδυάζει κυριολεκτικά τα πάντα σε επίπεδο εκγύμνασης τόσο σωματικής όσο και νοητικής.  Ξεκινώντας κάποιος την πυγμαχία, πολύ σύντομα θα διακρίνει σημαντική βελτίωση στους παρακάτω τομείς:

Fighters Athanasopoulos Πυγμαχία f

Πυγμαχία στους Fighters Athanasopoulos

Με παρουσία στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων από το 1990, οι Fighters Athanasopoulos αποτελούν το κορυφαίο δίκτυο μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα – συμπεριλαμβανομένης και της πυγμαχίας.

Με άριστη τεχνογνωσία, συνεχή εξέλιξη και σε σύγχρονους χώρους προπόνησης οι Fighters παρέχουν καθημερινά μαθήματα πυγμαχίας για αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών με διαφορετικούς στόχους και επίπεδο.

Συχνές Ερωτήσεις

Απόλυτα. Μπορεί φαινομενικά το άθλημα να εμφανίζεται ως επικίνδυνο λόγω της φύσης του (χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι) η προπόνηση όμως μπορεί να χαρακτηριστεί ως απόλυτα ασφαλής. Πριν την οποιαδήποτε επαφή με έναν συναθλητή του, ο ασκούμενος προπονείται για μια περίοδο σε τεχνικές χωρίς “αντίπαλο” καθώς και σε παθητικούς στόχους (σάκο, στόχους). 

Με τον καιρό και ανεβαίνοντας επίπεδο συμμετέχει σε τεχνικές με κάποιον συναθλητή του με πολύ ήπια επαφή και χρησιμοποιώντας πάντα τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό (γάντια, κάσκα, μασέλα κλπ) και υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου εκπαιδευτή – δασκάλου.

Στατιστικά κατά την προπόνηση στην πυγμαχία παρατηρούνται πολύ λιγότεροι τραυματισμοί από αυτούς στα ομαδικά αθλήματα του μπάσκετ και ποδοσφαίρου).

Έχοντας υπ’οψιν κάποιος πως η πυγμαχία αποτελεί την πιο απλή και παράλληλα πιο αποτελεσματική μορφή αυτοάμυνας (striking), θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες παρά για τους άντρες.

Εκτός αυτού αποτελεί κορυφαία μορφή εκγύμνασης για το σώμα και συμβάλει τα μέγιστα στην απώλεια του περιττού βάρους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε όλες. Από την ηλικία των 5 ετών μέχρι και τα 50+ οποιοσδήποτε μπορεί να ασχοληθεί και να προπονηθεί στο άθλημα της πυγμαχίας.

Με την άδεια του γιατρού σας και γνωστοποιώντας στον δάσκαλο το πρόβλημα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε σε μια περίοδο δοκιμαστικών προπονήσεων. Έτσι κι αλλιώς τον ρυθμό και την ένταση την καθορίζει ο ασκούμενος και δεν την επιβάλλει ο δάσκαλος, τουλάχιστον σε επίπεδο αρχαρίων.

Διαχρονικά οι Fighters Athanasopoulos είχαν την κορυφαία αγωνιστική ομάδα στην Ελλάδα με αθλητές υψηλού επιπέδου τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε με την γραμματεία των Fighters Athanasopoulos για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των προπονήσεων, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που δεν καλύφθηκαν στα παραπάνω και να σας προτείνουμε την πλησιέστερη σχολή στην διεύθυνση σας.

Επικοινωνήστε με την γραμματεία των Fighters Athanasopoulos για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των προπονήσεων, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που δεν καλύφθηκαν στα παραπάνω και να σας προτείνουμε την πλησιέστερη σχολή στην διεύθυνση σας.

Fighters Logo SVG

Δοκιμαστικη περιοδοσ προπονησεων

Γνωρίστε το άθλημα του kick boxing σε ένα από τα 25 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων. Υψηλών προδιαγραφών προπόνηση ανεξαρτήτως στόχων, φύλου και ηλικίας.