fighters athanasopoulos
the leading kickboxing & boxing team
exetastiki-zwnwn-pallini-mpekiou-daskalos

Εξεταστική Ζωνών για τους Αθλητές των Fighters Athanasopoulos Παλλήνης και Χαλανδρίου (Video)

Την Δευτέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2021, στην περιοχή της Παλλήνης, ολοκληρώθηκε η εξεταστική ζωνών με εξεταστή τον επικεφαλής προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο. Συμμετείχαν οι σχολές της Παλλήνης και του Χαλανδρίου, με τους εκπαιδευτές, Έκτορα Τάφτι, Αγγελική Μπέκιου και Δήμητρα Φάντη- για την Παλλήνη – και Γιώργο Λαζάρου – για το Χαλάνδρι.

[Δήμητρα Φάντη – Ειρήνη Κωτσαδάμ – Ευγενία Μπούκλα – Ελένη Γούλα – Κωνσταντίνα Δουμπιώτη – Αγγελική Μπέκιου – Μαίρη Βιτωράτου – Μαρίλια Καρούσου – Κατερίνα Παπαγεωργίου]

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια αποχής – περίοδος covid 19 – , η ομάδα ανασυγκροτείται και μένει ενεργή τόσο στις ζώνες, όσο και στα pro one sparring.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριήμερο 10 – 11 και 12 Δεκεμβρίου, καθώς η ομάδα μας αναδείχτηκε για πολλοστή φορά Πρωταθλήτρια και Πολυνίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2021, στην Χαλκίδα, η σχολή της Παλλήνης συνέβαλλε σε αυτό με δεκατρία μετάλλια, εκ των οποίων τα δώδεκα χρυσά. Συμμετείχαν οι: Αγγελική Μπέκιου, Μαρία Καρβουνιάρη, Δανάη Παπανδριοπούλου, Θοδωρής Χατζημίσης, Στάθης Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

Εκπαιδευτές Παλλήνης

Έκτορας Τάφτι

« Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχημένη εξεταστική ζωνών! Οι ακαδημίες της σχολής της Παλλήνης – όπως και στις περισσότερες σχολές της ομάδας μας – είναι πραγματικά γεμάτες με νέα ταλέντα, αλλά και με αθλητές οι οποίοι έχουν ένα καλό “πακέτο” για πρωταθλητισμό.

Σίγουρα θα πρέπει να πούμε ότι αυτό δεν είναι το ζητούμενο και ότι ο πρωταθλητισμός είναι ένα κομμάτι απλά του αθλήματός μας. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών στην εξεταστική, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, γι αυτό και τίποτα δεν σταματά εδώ. Οι προπονήσεις συνεχίζουν, για να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι! Συγχαρητήρια για την πολύ πρόσφατη νίκη της ομάδας μας, που βγήκαμε για μια ακόμη φορά Πρωταθλήτρια και Πολυνίκης.

Η σχολή της Παλλήνης έφερε δεκατρία μετάλλια.. με τα παιδιά του δάσκαλού μας – Στάθη και Κωνσταντίνο, την δασκάλα Αγγελική, τη Μαρία, την Δανάη και τον Θοδωρή. Πραγματικά αυτό είναι επιτυχία! Τέλος θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλό μας Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο που είναι δίπλα μου σε όλα και φροντίζει η ομάδα να διατηρείτε τόσα χρόνια στην κορυφή! Εύχομαι του χρόνου ακόμα περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα! »

Αγγελική Μπέκιου

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν καθημερινά στις προπονήσεις. Διανύουμε ακόμα, μια “όχι δύσκολή”, αλλά “πρωτόγνωρη” θα έλεγα περίοδο η οποία δεν θα πρέπει να μας κρατάει πίσω από τους στόχους μας. Η ομάδα μας προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση και συνεχίζει να θέτει νέους στόχους. Θα ήθελα να σταθώ στα παιδιά που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2021.

Για την Δανάη που αγωνίστηκε στην Α’ θα αναφέρω πως ήταν τραυματισμένη στο πόδι της – κάτι το οποίο δεν την κράτησε πίσω – για τον Θοδωρή ότι κατάφερε να γίνει πρωταθλητής στην Β’ με ελάχιστες προπονήσεις και εκτός αγωνιστικού τμήματος – λόγω προγράμματος – . Η Μαρία Καρβουνιάρη, για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε με τρία μετάλλια, με τα δυο από αυτά να είναι χρυσά και στην Α’ κατηγορία στα ring, ενώ ο Στάθης και ο Κωνσταντίνος με την πρώτη τους μόλις συμμετοχή σάρωσαν τα χρυσά με πάνω από εννέα νίκες.

Οι ακαδημίες μας είναι γεμάτες ταλέντα και γιατί όχι μερικά από αυτά τα παιδιά να είναι οι επόμενοι πρωταθλητές που θα φέρουν τα επόμενα χρυσά μετάλλια στην ομάδα μας;! Θα πω ξανά ένα μεγάλο μπράβο στον δάσκαλο μας Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο για όλα όσα έχει καταφέρει στον χώρο και για την δύναμη ψυχής που πάντα δείχνει στις δύσκολες καταστάσεις.

Πιστεύω σε μια χρονιά που θα μας φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Θεωρώ επίσης ότι παρά τις όποιες δυσκολίες το 2021 θα κλείσει επιτυχημένα! Υγεία και ευτυχία σε όλους μας! Καλές Γιορτές! »

Εκπαιδευτής Χαλανδρίου

Γιώργος Λαζάρου

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Παρά τις δυσκολίες της εποχής όλοι προσπάθησαν, δώσανε το 100% και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Μπράβο σε όλη την ομάδα! »

Φωτογραφικό Υλικό Εξεταστικής

fighters-athanasopoulos-logo-white

Κάντε την εγγραφή σας τώρα

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos σε μια προπόνηση ημέρας.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram