κωνσταντινοσ αθανασοπουλος

Επικεφαλής Προπονητής των Fighters Athanasopoulos

Ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος – επικεφαλής προπονητής των Fighters Athanasopoulos – αποτελεί τον προπονητή με τις περισσότερες διακρίσεις τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο έχοντας αναδείξει στα 25 χρόνια της προπονητικής του καριέρας περισσότερους από 1200 Πρωταθλητές Ελλάδος. 

Από πολύ μικρή ηλικία αντιλήφθηκε την αγάπη του γενικά για τον αθλητισμό αλλά ήταν το 1990 που πλάι στον θρυλικό Πάρη Βασιλικό κατάλαβε πως ήθελε να πορευτεί στην ζωή του στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Τα μυστικά της πυγμαχίας τα έμαθε δίπλα σ’ έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές που ανέδειξε η χώρα μας διαχρονικά, τον Άγγελο Χαρίση. Κατά την παραμονή του στην Αγγλία την περίοδο 1992 – 1994 αποτελέσε μέλος της αγωνιστικής ομάδας του διάσημου boxing club ALL STARS.

Κατά καιρούς έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Το παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει το αήττητο ρεκόρ αγώνων εν Ελλάδι στο kick boxing με συνολικό ρεκόρ 45 αγώνες – 43 νίκες εκ των οποίων οι 40 έληξαν με ΚΟ. Σε διεθνές επίπεδο έχει 2 μετάλλια WAKO σε 3 συμμετοχές, ενώ το 2001 ανακηρύχτηκε 2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Η αγωνιστική του καριέρα τελείωσε νωρίς λόγω σοβαρών τραυματισμών στο ώμο κάτι όμως που σήμανε την έναρξη της προπονητικής του καριέρας σε πολύ νεαρή ηλικία. Έκτοτε έχει αναδείξει 1200+ Πανελλήνιους Πρωταθλητές ενώ σε διεθνές επίπεδο έχει συγκομιδή 60+ μεταλλίων.

Εκτός των υπεράριθμων διακρίσεων σε προπονητικό επίπεδο, ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος αναδεικνύει διαχρονικά καταξιωμένους προπονητές πολλοί εκ των οποίων διατηρούν σήμερα τις δικές τους σχολές.

Οργανωτικη Εμπειρια

Διπλωματα - Σεμιναρια