Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ
sparring-pro-one-card-banner

Επιστροφή στα Φιλικά Προπονητικά Sparring Pro-1

Έχοντας μεσολαβήσει ένα μεγάλο διάστημα αποχής από προπονήσεις και αγωνιστικές δραστηριότητες, μαθητές και προπονητές από σχολές και σωματεία μαχητικών αθλημάτων, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένα πρώτο comeback σε αυτό που η πανδημία στέρησε σε καθαρά αθλητικό επίπεδο, με την διεξαγωγή των φιλικών προπονητικών sparring Pro One Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 και ώρα έναρξης 9:00 π.μ., στην Fighters Arena (Πειραιάς - Μεθώνης 60 & Θερμοπύλων ).

Η διεξαγωγή σηματοδοτεί κυρίως την επιστροφή στην κανονικότητα για τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων και στέλνει το μήνυμα πως με θέληση και αποφασιστικότητα μπορούμε όλοι να βρούμε και πάλι τους ρυθμούς μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Είναι αυτονόητο πως για την διεξαγωγή των προπονητικών sparring θα τηρηθούν ΟΛΑ τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως εκείνα ορίζονται από την επιστημονική κοινότητα καθώς και όπως προβλέπει η νομοθεσία. Στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης συμβάλλει και ο πολύ μεγάλος - λειτουργικός χώρος της κεντρικής σχολής των Fighters Athansopoulos στον Πειραιά 1000τμ.

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected] ή επικοινωνώντας με την γραμματεία των Fighters Athanasopoulos και δώστε το παρόν στην προσπάθεια ανοίγματος του αθλητισμού που τόσο ταλαιπωρήθηκε τόσο σε επίπεδο αδράνειας και αποχής των αθλητών αλλά και σε επίπεδο βιωσιμότητας σχολών, σωματείων και ομάδων.

ΥΓ: Αναφερόμενοι στην αρθρογραφία μας για προβλήματα και επιστροφή στην κανονικότητα αναφερόμαστε αποκλειστικά στα του αθλητισμού και των δραστηριοτήτων του. Δεν λησμονούμε πως τον τελευταίο χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άφησαν πίσω τους αγαπημένα τους πρόσωπα, που προσπαθούν και εκείνα με την σειρά τους να βρουν μια κανονικότητα απείρως μεγαλύτερης δυσκολίας από μια καλή αγωνιστική κατάσταση στο kick boxing.

Οι Fighters Athanasopoulos εύχονται πρωτίστως υγεία και άμεσα τέλος εποχής COVID-19.

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram