Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ
exetastiki-zwnwn-patisia-giannis-koutsospuros

Η μια Επιτυχία Μετά την Άλλη για τους Fighters στα Πατήσια (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Η φετινή σεζόν δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα για τους Fighters Athanasopoulos στα Πατήσια. Η τελευταία και πιο πρόσφατη αθλητική δραστηριότητα η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς ήταν η εξεταστική ζωνών στις 21 Ιουνίου.

Η τελευταία εξεταστική της σεζόν, βρήκε πλέον όλους τους αθλητές μας να φορούν έγχρωμες ζώνες, ενώ μέσα από την καθημερινή προσπάθεια τους στις προπονήσεις, το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς, δημιουργώντας νέους στόχους για την συνέχεια.

Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος - Εύρυθμη Λειτουργία των σχολών

«Μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες, μόλις ολοκληρώθηκε για την σχολή μας στα Πατήσια. Σίγουρα μια εξαιρετική δουλειά από τον εκπαιδευτή Γιάννη Κουτσοσπύρο, αφού η σχολή παρέμεινε ενεργή σε όλες τις αθλητικές μας δραστηριότητες, μέσα στη σεζόν 2021. Με τοπικές εξεταστικές ζωνών, σεμινάρια εκπαιδευτών, συμμετοχές στα φιλικά - προπονητικά PRO ONE Sparring, νικηφόρες συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2021 στην Χαλκίδα, επιτυχίες σε Παγκόσμιο επίπεδο και νίκες στη βραδιά του Champions Night.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια όλων. Το αποτέλεσμα πραγματικά δικαίωσε προπονητές και αθλητές. Θα ήθελα να τονίσω την σημαντικότητα της εύρυθμης και σωστής λειτουργείας της σχολής. Μέσα από την σημερινή εξεταστική ζωνών, μπορώ να καταλάβω πως τα τμήματα λειτουργούν με τον σωστό τρόπο. Διατηρείται η ισορροπία σε όλους τους τομείς, αφού υπάρχει τάξη πειθαρχεία και ιεραρχία.

Υπάρχει αρκετή όρεξη για μάθηση και εξέλιξη από τους αθλητές μας και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί. Η σχολή αποπνέει υγεία και αυτό οφείλεται στην καλή ψυχολογία των προπονητών, των αθλητών και των γονέων. Τα χαμόγελα αυτά είναι εκείνα που μας εμπνέουν και συνεχίσουμε την προσπάθεια να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι απολαβές των αθλητών από το άθλημα είναι πολλές περισσότερες από την απόκτηση της επόμενης ζώνης, ή μιας μεγάλης αγωνιστικής επιτυχίας. Τα παιδιά χτίζουν και θωρακίζουν τον χαρακτήρα τους εδώ, μέσα από την καθημερινή προπόνηση των τμημάτων. Ο σκοπός μας είναι να χτίσουμε πραγματικούς μαχητές και ανθρώπους οι οποίοι θα είναι έτοιμοι ν' αντιμετωπίσουν την κάθε δυσκολία στην ζωή τους. Σίγουρα ξέρουμε πως να το κάνουμε, γι' αυτό και πλέον υπάρχει εμπιστοσύνη από τους γονείς αλλά και τους ίδιους τους αθλητές - μαθητές.

Συγχαρητήρια σε όλους για μια γεμάτη και πολύ επιτυχημένη σεζόν!»

Νωρίτερα..

Hungarian Kickboxing World Cup 2022 - Budapest

Νωρίτερα η σχολή των Πατησίων, διαδέχτηκε την μεγάλη νίκη του αθλητή μας Κωνσταντίνου Καΐτσα, στο Hungarian Kickboxing World Cup στην Ουγγαρία, Βουδαπέστη. Ο Κωνσταντίνος αν και αρκετά νέος ως αθλητής, αφού ξεκίνησε το άθλημα λίγο πριν από την κόβιντ - εποχή, ανέβηκε στη πρώτη θέση του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελο της WAKO.

Η φετινή συμμετοχή του στα αγωνιστικά τμήματα με τους εκπαιδευτές Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και Αντώνη Καραδήμα αποτέλεσε μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας, μιας και ο Κωνσταντίνος έκανε αρκετά νωρίς μια μεγάλη επιτυχία.

Champions Night 64

Στην συνέχεια τα Πατήσια διαδέχτηκαν την νίκη των αθλητών, Κωνσταντίνος Καΐτσας και Παναγιώτης Τσελέντης, στην διοργάνωση του Champions Night το περασμένο Σάββατο. Δυο αθλητές αρκετά νέοι σε ηλικία αλλά και σε εμπειρία, μόλις διανύουν την αγωνιστική τους καριέρα. Νωρίτερα στο Champions Night 63 ο αθλητής και εκπαιδευτής της ομάδας Κωνσταντίνος Τσίτσικας έφερε μια ακόμα νίκη στη σχολή.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο εκπαιδευτής της σχολής Γιάννης Κουτσοσπύρος

Ο εκπαιδευτής της σχολής Γιάννης Κουτσοσπύρος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα αυτή η χρονιά για την σχολή συγκεκριμένα, αλλά και για τους Fighters γενικότερα, αφού "η μια νίκη διαδέχεται την άλλη" σε κάθε μας εμφάνιση.

Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει μόνο τις αγωνιστικές μας στιγμές και εμφανίσεις αλλά είναι μια συνολική επιτυχία σε όλους τους τομείς. Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα από εμάς στις προπονήσεις και πραγματικά παίρνουν πολλά εφόδια για την ζωή τους, για τον σωστό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων. Σίγουρα μαθαίνουμε στα παιδιά να είναι πραγματικοί μαχητές!

Ο εκπαιδευτής ανέφερε επίσης, πως τώρα, διανύουμε μια περίοδο ξεκούρασης, για τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες, αφού και η αθλητική δραστηριότητα είναι πλέον ελάχιστη, ενώ δήλωσε πως τη νέα σεζόν οι οι στόχοι μας θα είναι ακόμη μεγαλύτεροι!»

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram