Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ

Εξεταστική | Νοέμβρης με 4 ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ στην FIGHTES ARENA

Σε μια arena - FIGHTERS ARENA ΠΕΙΡΑΙΑΣ - γεμάτη χαμόγελα μικρών και μεγάλων, ολοκληρώθηκε η εξεταστική ζωνών του Νοεμβρίου. Όλοι οι αθλητές φόρεσαν τις έγχρωμες ζώνες τους, ενώ ανάμεσά τους υπήρξαν 4 ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ.

Οι αθλητές που έλαβαν την ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ

Μπάκος Ματθαίος (ΠΑΤΗΣΙΑ)

Παπαϊωάννου Σταύρος (ΠΑΤΗΣΙΑ)

Νάτσης Κωνσταντίνος (ΠΑΤΗΣΙΑ)

Ταραξίδης Στάθης (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

Πραγματικά μπορούμε με απόλυτη σιγουριά και εμπειρία χρόνων (32+ χρόνια), να επιβεβαιώσουμε το πόσο αναγκαίο είναι για όλους, να θέτουν στόχους, κοντινούς και μακροπρόθεσμους, τόσο στο άθλημα, όσο και στην ζωή.

Η εξεταστική ζωνών μπορεί να αποτελέσει στην καθημερινότητα, έναν μικρό στόχο για τα παιδιά και ένα ακόμα κίνητρο για προπόνηση για τους μεγαλύτερους αθλητές μας. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας εκδήλωσης είναι ότι οι συμμετέχοντες αθλητές μας, έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους, δείχνοντας συνέπεια στις απαιτητικές προπονήσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Τελευταία εξεταστική ζωνών της χρονιάς για τους FIGHTERS στις 18 Δεκεμβρίου!

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram