fighters athanasopoulos
the leading kickboxing & boxing team
axiologisi-zwnwn-perama

Νέοι και Ταλαντούχοι, οι Αθλητές μας σε Πέραμα & Σαλαμίνα – Έγχρωμες Ζώνες! (ΦΩΤΟ)

Ίσως να είναι και η μόνη σχολή με τους περισσότερους έφηβους/ες αθλητές/τριες, μικρές ηλικίες και ένα ολό – γεμάτο παιδικό τμήμα. Το Πέραμα χαρακτηρίζεται από μικρούς ταλαντούχους αθλητές με πολύ όρεξη για δυνατές προπονήσεις καθώς και αρκετά γυμνασμένα παιδιά, με συμμετοχές σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας μας.

Η Σαλαμίνα από την άλλη είναι μια κοντινή σχολή σε σχέση με το Πέραμα και σε απόσταση όπως και σε κόσμο. Μια ακόμα σχολή που πλησιάζει τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας των μαθητών μας, ενώ χαρακτηρίζονται για την καλή τους φυσική κατάσταση, την γυμναστική και την συνεχής όρεξη για προπόνηση, χειμώνα – καλοκαίρι!

Την περασμένη βδομάδα ολοκληρώθηκε η εξεταστική ζωνών των δυο αυτών σχολών (Πέραμα – Σαλαμίνα) στην περιοχή του Περάματος, με τον επικεφαλής προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο να συγχαίρει τους εκπαιδευτές Μιχάλη Μιχαλακάκο και Κωνσταντίνο Ντόκο (Πέραμα) και Αργύρη Καπαραλιώτη (Σαλαμίνα), για την καλή τους συνεργασία και την σωστή δουλειά των τμημάτων.

Νωρίτερα.. Μεγάλες επιτυχίες!

Η αθλήτρια των Fighters Athanasopoulos Μαρία Μιχαλακάκου συμμετείχε για πρώτη φορά σε διεθνής αγώνες. Το Hungarian Kickboxing World Cup 2022 αποτέλεσε αφετηρία για μια μεγάλη καριέρα της αθλήτριας η οποία είναι μόλις 17 ετών και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όντας ήδη πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών και έχοντας ήδη ένα μεγάλο σερί νικών σε βραδιές (Champions Night – Komodo κλπ), η Μαρία φαίνεται να έχει ένα λαμπρό μέλλον δίπλα στην ομάδα και τους προπονητές μας!

Hungarian Kickboxing World Cup 2022

Μιχάλης Μιχαλακάκος

«Στην εξεταστική που έλαβε χώρα στην σχολή μας είχαμε την τιμή και χαρά να παρευρεθεί ο Δάσκαλος και επικεφαλής των Fighters Κ. Αθανασόπουλος. Μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο καταφέραμε να μπούμε ξανά στους ρυθμούς μας. Η φετινή χρονιά μας πρόσφερε πολλές συγκίνησης(πρωτάθλημα, βραδιές, αγώνες κτλ) με αποκορύφωμα την συμμετοχή μας στο WORLD cup Hungarian που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Συγχαρητήρια σε όλους τους εξεταζόμενους για την εξαιρετική προσπάθεια τους! Ευχαριστώ θερμά τους γονείς των μικρών παιδιών μας για την εμπιστοσύνη και αγάπη που μας δείχνουν όλα αυτά χρόνια! Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό των παιδιών μας!»

Αργύρης Καπαραλιώτης

«Τελευταία εξεταστική της χρόνιας για την σχολή της Σαλαμίνας, μιας πάρα πολύ δύσκολης χρονιάς λόγω πανδημίας, με όρεξη όμως για ζωή, για αθλητισμό και κατ’ επέκταση για το άθλημα μας. Οι αθλητές και μας δεν σταμάτησαν ν’ αθλούνται και να έχουν συμμετοχή σε όλες της αγωνιστικές και μη δραστηριότητες της ομάδας μας, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την καθοδήγηση και υποστήριξη του δάσκαλού μας Κωνσταντίνου Αθανασοπούλου.

Τον ευχαριστώ θερμά, εκ μέρους όλων τον αθλητών και γονέων! Στον αθλητισμό μαθαίνουμε πολλά.. και ένα από αυτά είναι να μην τα παρατάμε ποτέ..! Με εκτίμηση και σεβασμό!»

Κωνσταντίνος Ντόκος

«Ακόμα μια εξεταστική ζωνών ολοκληρώθηκε με επιτυχία γεμίζοντας με υπερηφάνεια εμάς τους εκπαιδευτές. Οι αθλητές μας εν μέσω καλοκαιριού και σχολικών εξετάσεων έδωσαν ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό, με επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας την αναβάθμιση των ζωνών τους, γεμίζοντας μας διάθεση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και υψηλότερους στόχους την χρονιά που έρχεται.

Η φετινή χρονιά ολοκληρώνεται βρίσκοντας την ομάδα μας εκεί όπου ανήκει στη πρώτη θέση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας για την εξαιρετική τους παρουσία στο Hungarian World Cup και ένα μπράβο στο χρυσό κορίτσι των fighters athanasopoulos Περάματος, τη Μαρία Μιχαλακάκου. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μας Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο τόσο για την παρουσία του στη σχολή του Περάματος όσο και για την καθοδήγηση του. Η επόμενη χρονιά αναμένεται συναρπαστική για τους Fighters Athanasopoulos με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.»

fighters-athanasopoulos-logo-white

Κάντε την εγγραφή σας τώρα

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos σε μια προπόνηση ημέρας.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram