fighters athanasopoulos

kick boxing

Fighters Logo SVG

γινε μελοσ στους fighters

Γίνε μέλος στην μεγαλύτερη ομάδα μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα και προπονήσου στα αθλήματα του kick boxing και πυγμαχίας ανεξαρτήτως στόχων, φύλου και ηλικίας.

Το Kick boxing είναι το 3 ο δημοφιλέστερο άθλημα στην Ελλάδα μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Ωστόσο τα προπονητικά οφέλη για τον αθλούμενο – ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου – το αναδεικνύουν στην κατηγορία του πρώτου αθλήματος σε επίπεδο προπόνησης και εκγύμνασης,
προσφέροντας εκτός από τη σωματική άσκηση, που διασφαλίζει μια καλύτερη ποιότητα υγείας και πνευματική καλλιέργεια και διαύγεια.

Πρόκειται για ένα άθλημα που συνδυάζει την πυγμαχία με μια πληθώρα από λακτίσματα που εκτός των άλλων αποτελεί και ένα εξαιρετικό στυλ για αυτοάμυνα (striking) που πολύ εύκολα και γρήγορα μπορεί να μάθει ο οποιοσδήποτε – λόγω της απλότητας που το χαρακτηρίζει.

Ο Απόλυτη Μέθοδος Εκγύμνασης για Άνδρες και Γυναίκες

Αν αναζητάτε ένα άθλημα που να συνδυάζει κυριολεκτικά τα πάντα σε επίπεδο εκγύμνασης, συγκαταλέξτε το kick boxing ως την Νο 1 σας επιλογή. Μερικά από τα οφέλη που kick boxing σε επίπεδο άσκησης:

Πεζμαν Kick Boxing

Kick Boxing στους Fighters Athanasopoulos

Με παρουσία 30 χρόνων στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων οι Fighters Athanasopoulos αποτελούν αρωγό στην εξέλιξη του αθλήματος στην χώρα αναδεικνύοντας διαχρονικά πρωταθλητές και πρωταθλήτριες σε Διεθνή Τουρνουά και Πρωταθλήματα καθώς και καταξιωμένους εκπαιδευτές.

Η Fighters Athanasopoulos Academy αριθμεί 400+ αθλητές παιδικής ηλικίας, μέρος των οποίων αποτελεί τους μελλοντικούς πρωταθλητές τόσο σε Εθνικό όσο και Διεθνές Επίπεδο. Από το 2004 αναδεικνύονται συνεχώς Πρωταθλητές Ελλάδος συμμετέχοντας πάντα με τις μεγαλύτερες σε συμμετοχές ομάδες. Εως και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing του 2019 οι Fighters Athanasopoulos αριθμούν 1200+ Πρωταθλητές Ελλάδος.

Σε εκπαιδευτικό επίπεδο και έχοντας σαν βασικούς πυλώνες την άριστη τεχνογνωσία, συνεχή εξέλιξη και σε σύγχρονους χώρους προπόνησης οι Fighters παρέχουν καθημερινά μαθήματα kick boxing για αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών με διαφορετικούς στόχους και επίπεδο.

Συχνές Ερωτήσεις

Απόλυτα. Μπορεί φαινομενικά το άθλημα να εμφανίζεται ως επικίνδυνο λόγω της φύσης του (χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι) η προπόνηση όμως μπορεί να χαρακτηριστεί ως απόλυτα ασφαλής. Πριν την οποιαδήποτε επαφή με έναν συναθλητή του, ο ασκούμενος προπονείται για μια περίοδο σε τεχνικές χωρίς “αντίπαλο” καθώς και σε παθητικούς στόχους (σάκο, στόχους).

Με τον καιρό και ανεβαίνοντας επίπεδο συμμετέχει σε τεχνικές με κάποιον συναθλητή του με πολύ ήπια επαφή και χρησιμοποιώντας πάντα τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό (γάντια, κάσκα, μασέλα κλπ) και υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου εκπαιδευτή – δασκάλου.

Στατιστικά κατά την προπόνηση στην kick boxing παρατηρούνται πολύ λιγότεροι τραυματισμοί από αυτούς στα ομαδικά αθλήματα του μπάσκετ και ποδοσφαίρου).

Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Είτε ο στόχος σας είναι η εκγύμναση είτε η εξάσκηση σε ένα στυλ αυτοάμυνας το kick boxing αποτελεί την κορυφαία επιλογή.

Η ακαδημία των Fighters είναι ο βασικότερος πυλώνας των αμέτρητων επιτυχιών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Οι 1200+ πρωταθλητές Ελλάδος τα 65+ διεθνή μετάλλια, η στελέχωση της επαγγελματικής ομάδας είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία το αποτέλεσμα της δουλειάς που πραγματοποιείται στις μικρές ηλικίες στην Ακαδημία των Fighters Athanasopoulos.

Σε όλες. Από την ηλικία των 4-5 ετών μέχρι και τα 50+ οποιοσδήποτε μπορεί να ασχοληθεί και να προπονηθεί στο άθλημα του kick boxing.

Ναι. Εν αντιθέσει με την πυγμαχία που δεν έχει, στο kick boxing ο μαθητής είναι κάτοχος ζώνης από την πρώτη μέρα, αμέσως μετά την εγγραφή του σε κάποιο σωματείο (άσπρη ζώνη). Με τον καιρό κι ανεβαίνοντας επίπεδο ο μαθητής συμμετέχει σε εξεταστικές έπειτα από αξιολόγηση του επικεφαλής προπονητή των Fighters – Κώστα Αθανασόπουλουόπου του δίνεται η δυνατότητα να ανέβει ιεραρχικά στην διαβάθμιση (χρώματα) της ζώνης.

Διαχρονικά οι Fighters Athanasopoulos είχαν την κορυφαία αγωνιστική ομάδα στην Ελλάδα με αθλητές υψηλού επιπέδου τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε με την γραμματεία των Fighters Athanasopoulos για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των προπονήσεων, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που δεν καλύφθηκαν στα παραπάνω και να σας προτείνουμε την πλησιέστερη σχολή στην διεύθυνση σας.

Fighters Logo SVG

Δοκιμαστικη περιοδοσ προπονησεων

Γνωρίστε το άθλημα του kick boxing σε ένα από τα 25 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων. Υψηλών προδιαγραφών προπόνηση ανεξαρτήτως στόχων, φύλου και ηλικίας.