Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ

Belts Examination @fightersarena |Οι Fighters σε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση!! A Sunday to Remember!!

A Sunday to remember !!! Belts Examination 19 March @ fighters arena 

Μια ακόμη επιτυχημένη εξεταστική ζωνών ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην Fighters Arena στον Πειραιά. Οι μικροί και μεγάλοι μαχητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για να κατακτήσουν την επόμενη ζώνη. 

Διατηρώντας το υψηλό τεχνικό επίπεδο των Fighters και έχοντας το μαχητικό πνεύμα που απαιτεί η διαδικασία, οι συμμετέχοντες που απέδωσαν με επιτυχία, έλαβαν την ζώνη τους από τον επικεφαλής της ομάδας Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, έκανε μια σύντομη αναδρομή των αγωνιστικών επιτυχιών των Fighters, σε διεθνείς αγώνες έως και την πρόσφατη επιτυχία τους, ως κυπελλούχος ομάδα για πολλοστή φορά, στο πρώτο Πανελλήνιο Κύπελλο Ring Styles. 

Τόνισε "ότι ο πρωταθλητισμός δεν είναι το βασικό ζητούμενο από τους αθλητές, αλλά η άρτια ψυχική και σωματική προετοιμασία τους, ώστε να αντιμετωπίσουν στην ζωή την κάθε πρόκληση με ψυχραιμία και επιμονή, σαν πραγματικοί μαχητές!"

Δυνατές στιγμές και για τους γονείς και φίλους των παιδιών που παρακολουθούν και υποστηρίζουν με σεβασμό και υπομονή την εξέλιξη των μαχητών μας. Όπως επισήμανε ο Δάσκαλος " αυτή είναι μια ξεχωριστή και σημαντική στιγμή για τον κάθε έναν αθλητή."

Τα μεθοδικά βήματα για την επίτευξη του κάθε στόχου, οδηγούν στην επιτυχία!!

ONE TEAM WE STAND STRONG !!!

Οι Fighters Athanasopoulos συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία και συντονισμό και ανακοινώνουν την επόμενη εξεταστική στις 23 Απριλίου 2023 στην Fighters Arena στον Πειραιά.  

Strong Moments from Belts Examination HERE!!!

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram