Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ

Athens Challenge European Cup 2023 !!!!!!!! Oι Fighters με 25 αθλητές, διακρίνονται με επιτυχία κατακτώντας 13 Χρυσά, 8 Αργυρά & 11 Χάλκινα!!! 

Η στιγμή της νίκης είναι η στιγμή της ικανοποίησης!!! Όμως, όλες οι στιγμές που οδήγησαν τους αθλητές μας στο ring των αγώνων στο MEC Παιανίας, όλες οι στιγμές που προηγήθηκαν του Athens Challenge, οι στιγμές της προπόνησης, της καθημερινής προσπάθειας, της επιμονής και της πίστης στις δυνατότητες τους, είναι στιγμές ικανοποίησης και χαράς!! 

Οι Fighters Athanasopoulos έδωσαν δυναμικό στίγμα και ηχηρή παρουσία κάτω από την καθοδήγηση του Head Coach Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου και του προπονητικού team των Fighters.

Τα Συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού ανεξάρτητα από τη νίκη ή την απλή πρόκριση, θα μας γεμίζουν δύναμη μέχρι τις επόμενες προκλήσεις!! 

Τη σημαντική δύναμη μας την αντλούμε από την ομάδα μας Fighters Athanasopoulos, την έμπνευση και την στήριξη που μας γεμίζει, η πιο δεμένη και δυνατή ομάδα!! 

Η ομάδα των Fighters Athanasopoulos συγχαίρει την διοργανώτρια αρχή του Athens Challenge European Cup 2023.

No ACF gallery field data found

Photo Gallery

Σχετικά Νέα | Athens Challenge European Cup 2023 !!!!!!!! Oι Fighters με 25 αθλητές, διακρίνονται με επιτυχία κατακτώντας 13 Χρυσά, 8 Αργυρά & 11 Χάλκινα!!! 

crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram