Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ

Εξεταστική Ζωνών Δεκεμβρίου - Fighters Athanasopoulos Περιστερίου

Την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου οι Fighters Athanasopoulos στο Περιστέρι έκαναν την τελευταία εξεταστική ζωνών του έτους. Οι αθλητές της σχολής κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για την προετοιμασία τους για την επόμενη ζώνη, μιας και η επαναλαμβανόμενη αποχή από τις προπονήσεις λόγω του covid 19 δυσκόλεψε τις προπονήσεις τους.

Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, για την προσπάθεια αλλά και την καλή τους απόδοση. Είναι σημαντικό που η ομάδα μας παραμένει ενεργή και δεμένη σε όλα τα επίπεδα σε τέτοιες περιόδους και συνεχώς εξελίσσεται.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η σχολή του Περιστερίου παρά τα "20+" χρόνια ύπαρξής της - αναδεικνύοντας πολλούς πρωταθλητές αλλά και προπονητές - για διάφορους λόγους έχει ξεκινήσει για τρίτη φορά από το μηδέν. Οι εκπαιδευτές Έκτορας Τάφτι, Χριστίνα Δημούλα και Παναγιώτης Μπούσης, έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να συγκροτήσουν ξανά τα τμήματα και να επαναφέρουν τη σχολή στη θέση που της αρμόζει.

Όσα δήλωσαν οι εκπαιδευτές του Περιστερίου, Χριστίνα Δημούλα και Παναγιώτης Μπούσης:

« Ειμαστε πολυ περηφανοι για την προσπάθεια όλων των μαθητών της σχολής.
Η εξαιρετική τους αποδοση στην εξεταστικη ζωνων οφειλεται στην συνεπεια που παρουσιαζουν στις προπονησεις και στην θεληση τους να εξελισσονται μερα με τη μερα. Σκοπός μας να ειμαστε αρώγοι στα όνειρά τους και την αγάπη τους για το άθλημα
! »

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram