Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ

Πειραιάς | Αξιολόγηση Ζωνών 07.07.21

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η αξιολόγηση των ζωνών για το αθλητικό σωματείο του Πειραιά και το εκπαιδευτικό κέντρο του Μοσχάτου. Η αξιολόγηση έλαβε χώρα στον Πειραιά με κεντρικό εξεταστή τον επικεφαλής προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, καθώς και τους εκπαιδευτές Κωνσταντίνο Ιωακειμίδη, Σελαλμαζίδη Γιάννη (Πειραιάς) και Ανδρέα Θεοδωρόπουλο (Μοσχάτο).

Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος έδωσε τα συγχαρητήριά τους στους εκπαιδευτές και στους συμμετέχοντες αθλητές για την προσπάθεια και την πρόοδό τους. Στην αξιολόγηση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid 19, ενώ γονείς, φίλοι αλλά και συμμετέχοντες άφησαν, κλείνοντας, τις καλύτερες κρητικές και σχολιασμούς.

Ο εκπαιδευτής του Μοσχάτου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανάφερε τα εξής:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν στους καλοκαιρινούς μήνες. Το να θέτεις μικρούς στόχους στην καθημερινότητά σου, όπως αυτός της αξιολόγησης ζωνών, σε κρατάει ενεργό στον αθλητισμό, ακόμα και σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, ενώ περνάει αυτόματα την νοοτροπία της συνεχούς εξέλιξης σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Οι προπονήσεις μας θα συνεχίσουν κανονικά μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες. Πολλά μπράβο σε όλους!!"

Ο εκπαιδευτής του Πειραιά Γιάννης Σελαλμαζίδης ανάφερε τα εξής:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά που συνεχίσανε τις προπονήσεις και δεν επαναπαύθηκαν, λόγω των συνθηκών. Ανταμοιβή των κόπων τους ήταν η αναβάθμιση της ζώνης τους που επάξια κερδίσανε. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δάσκαλό μας, τον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο που δίνει την ευκαιρία σε όσους ακόμα παλεύουν για την βελτίωσή τους να μπορέσουν να εξελιχθούν."

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram