Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ

Εξεταστική Ζωνών στους Fighters Athanasopoulos στο Μενίδι

Την Πέμπτη στις 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Μενίδι η τελευταία εξεταστική ζωνών του 2021! Οι εκπαιδευτές της σχολής, Έκτορας Τάφτι και Ηλίας Μενιουράκος είχαν προετοιμάσει τους αθλητές της σχολής για να περάσουν στην επόμενη ζώνη.

Στην εξεταστική ζωνών παρευρέθηκε ο δάσκαλος Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος ως εξεταστής, ενώ είχε δίπλα του τον εκπαιδευτή της ομάδας Αναστάσιο Παπανδριόπουλο - Πρωταθλητής Ελλάδος 2018 - .

Η εξεταστική ολοκληρώθηκε επιτυχώς για τους εξεταζόμενους ενώ δόθηκε επόμενο ραντεβού για προπόνηση, μετά τα Χριστούγεννα, στις 27 Δεκεμβρίου!

Έκτορας Τάφτι (Εκπαιδευτής Μενιδίου)

« Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην σχολή του Μενιδίου. Η περίοδος που περνάμε μας κάνει αρκετά διστακτικούς σε όλα και παρά τα δεδομένα της εποχής, όλα τα παιδιά έκαναν το 100% της προσπάθειάς τους. Και του χρόνου!! »

Οι εκπαιδευτές στο Μενίδι - Αγωνιστική Πορεία

Παρακολουθήστε τον Έκτορα Τάφτι και τον Ηλία Μενιουράκο σε έναν από τους αγώνες της καριέρας τους.

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram