Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ
exetastiki-zwnwn-elioupoli-antonis-karadimas

Με Νέα Χρώματα στις Ζώνες οι Fighters Athanasopoulos στην Ηλιούπολη | 4 Μαύρες

Την Δευτέρα στις 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εξεταστική ζωνών για τους Fighters Athanasopoulos στην Ηλιούπολη. Με εκπαιδευτές τους Αντώνη Καραδήμα και Ράνια Γεωργαλή, όλοι οι αθλητές πέρασαν στην επόμενη ζώνη, αφού είχαν προετοιμαστεί καιρό για την εξεταστική.

Ο δάσκαλος και εξεταστής Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήταν συνεπέστατα στις προπονήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως και στους εκπαιδευτές για την εξαιρετική δουλειά. Αξίζει να αναφέρουμε ονοματικά, τις τελευταίες μαύρες ζώνες της σχολής για το 2021.

  • Γιώργος Καραγεωργόπουλος
  • Ράνια Γεωργαλή
  • Βασιλική Κουτουρλή
  • Δημήτρης Μαμάτας

Αντώνης Καραδήμας (εκπαιδευτής Ηλιούπολης)

« Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την καθημερινή τους προσπάθεια στις προπονήσεις. Η σχολή στην Ηλιούπολη έχει αρκετό υλικό για να δουλέψουμε σε αγωνιστικό επίπεδο, όμως ένας αθλητής δεν ξεχωρίζει μόνο από το ταλέντο του! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή όλων των παιδιών, αλλά και από την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους.

Η εξεταστική ζωνών δίνει κίνητρο και στόχο, καθημερινά, σε όλους τους αθλητές μας, είτε είναι αγωνιστικοί είτε όχι. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με τον κάθε έναν και να φτάσουμε τους στόχους, τους οποίους οι ίδιοι οι αθλητές έχουνε θέσει. Ευχαριστώ τον δάσκαλο μας Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο που είναι πάντα δίπλα μου σε όλα τα επίπεδα!

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram