Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ

Με παρουσία στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων από το 1990 και έχοντας αναδείξει περισσότερους από 1300 πρωταθλητές Ελλάδας στο άθλημα του kickboxing, οι Fighters Athanasopoulos αποτελούν την μεγαλύτερη ομάδα μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Σε διεθνές επίπεδο η συγκομιδή μεταλλίων ανέρχεται στα 73, με διακρίσεις σε Πανερωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα καθώς και σε μεγάλα τουρνουά και κύπελλα, στα αθλήματα του kickboxing και της πυγμαχίας.

daskalos-proponisi-agonistiko

training champions since 1990

ο δασκαλοσ

Ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος – επικεφαλής προπονητής των Fighters Athanasopoulos – αποτελεί τον προπονητή με τις περισσότερες διακρίσεις τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο έχοντας αναδείξει στα 25 χρόνια της προπονητικής του καριέρας περισσότερους από 1200 Πρωταθλητές Ελλάδος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει ο χώρος των μαχητικών αθλημάτων. Αήττητος εν Ελλάδι στο kick boxing με συνολικό ρεκόρ σε 45 αγώνες – 43 νίκες εκ των οποίων 40 ΚΟ και μόλις 2 ήττες σε διεθνές επίπεδο.

Μάθε περισσότερα

Η ακαδημια

Η ακαδημία των Fighters Athanasopoulos προσφέρει την δυνατότητα σε γονείς παιδιών κάτω των 12 ετών να γνωρίσουν τα μαχητικά αθλήματα, τα οποία κατά γενική ομολογία θα τα βοηθήσουν περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα τόσο σε επίπεδο άσκησης - εκγύμνασης αλλά και σε επίπεδο διαμόρφωσης του χαρακτήρα (πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση κ.α.).

Τα προπονητικά κέντρα των Fighters Athanasopoulos φιλοξενούν περισσότερους από 500 μικρούς μαθητές με τον αριθμό των νέων μελών που υποδεχόμαστε κάθε χρόνο συνεχώς να μεγαλώνει. Απόλυτα ασφαλείς προπονήσεις υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών, θέσπιση στόχων, αγωνιστικό πνεύμα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Ακαδημίας των Fighters  - της μεγαλύτερης Ακαδημίας μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα
fighters-kerkida-kapnogono

more than a fighting club

οι εκπαιδευτεσ

Το σύνολο των της προπονητικής ομάδας των Fighters Athanasopoulos αποτελούν μαθητές - αθλητές προερχόμενοι από τη βάση της ομάδας. Αθλητές με διακρίσεις σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, με κύριο χαρακτηριστικό τους την συνεχή εξέλιξη στο χώρο, οι εκπαιδευτές των Fighters Athanasopoulos.

Δείτε τους εκπαιδευτές
konstantelou-sermetzoglou-sparring

quality does matter

εκπαιδευτικα κεντρα

Οι Fighters Athanasopoulos δραστηριοποιούνται σε Αττική, Βόλο και Καλαμάτα 23 εκπαιδυετικά κέντρα και σωματεια. Σε άρτια εξοπλισμένες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο αθλητής - ασκούμενος συμμετέχει σε ομαδικά τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων καθώς και σε ατομικές προπονήσεις personal training, ανεξατήτως φύλου και στόχων. Στα εκπαιδευτικά κέντρα του Πειραιά και Παλλήνης εκτός των ομαδικών τμημάτων λειτουργούν επιπλέον και τα τμήματα της αγωνιστικής ομάδας.

Δείτε τις περιοχές

events

Από το 1990 - έτος ιδρύσεως των Fighters, ο επικεφαλής προπονητής Κωνσσταντίνος Αθανασόπουλος με βασικό όραμα την περεταίρω εξέλιση γενικότερα του αθλήματος, δημιούργησε αθλητικά events τόσο στο άθλημα του kickboxing όσο και της πυγμαχίας, τα οποία διαχρονικά έχουν φιλοξενήσει τους περισσότερους - μεγαλύτερους αθλητές από κάθε άλλη διοργάνωση.

Δείτε τα events
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram