fighters athanasopoulos
the leading kickboxing & boxing team

Fighters Training – Meeting Day | Jan 2023

Με μεγάλη επιτυχία και δυναμική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η προπονητική συνάντηση των Fighters, κάτω από την επίβλεψη και την καθοδήγηση του ιδρυτή και επικεφαλής εκπαιδευτή των Fighters, Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου.

Οι Fighters Athanasopoulos μέσα στο πλαίσιο των πρωτοποριακών πρωτοβουλιών και ενεργειών για το άθλημα του kickboxing και της πυγμαχίας, δημιούργησαν μια μοναδική προπονητική εμπειρία για όλους τους αθλητές και εκπαιδευτές της ομάδας. H συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με το event να είναι sold out 2 εβδομάδες πριν τις 29/1.

Ο Head Instructor καλωσόρισε τους 200 αθλητές και τους εκπαιδευτές τους και επεσήμανε τον κυρίαρχο λόγο που έδωσε και το έναυσμα για αυτή τη συνάντηση, την αγάπη όλων για το άθλημα!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και δυνατής ενέργειας ο Δάσκαλος μίλησε για τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τους Fighters Athanasopoulos τρείς (3) δεκαετίες καθώς και για την ηγετική θέση των Fighters στο χώρο του Kick Boxing και της πυγμαχίας από το 1990.

Η προπονητική διαδικασία ήταν μια ολοκληρωμένη προσoμείωση στρατηγικού και αγωνιστικού session με παραγγέλματα που στόχο είχαν να θωρακίσουν τους αθλητές πνευματικά και σωματικά και να συνειδητοποιούν σε κάθε κίνηση, πως θα απελευθερώνουν τη μέγιστη δυναμική στα χτυπήματά τους.

Ο Δάσκαλος παρουσίασε στο κεντρικό ring επιλεγμένες τεχνικές kickboxing & box μεταδίδοντας την αρτιότητα των κινήσεων αλλά και την ανεκτίμητη εμπειρία του σε αγωνιστικό αλλά και προπονητικό φάσμα.

Στο τέλος της προπόνησης ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και δόθηκε έμφαση στις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης μέσα από τα σεμινάρια προπονητικής Εκπαιδευτών που διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του χρόνου και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αθλητές.

Ο Δάσκαλος παρότρυνε όλους τους αθλητές να βάζουν στόχους και να διεκδικούν τα όνειρα τους με σθένος και δύναμη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με recovery session ενυδάτωσης και φρούτων.

Όλοι οι συμμετέχοντες προπονήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με το επίσημο μπλουζάκι, δώρο, της διοργάνωσης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ και ΕΔΩ

fighters-athanasopoulos-logo-white

Κάντε την εγγραφή σας τώρα

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos σε μια προπόνηση ημέρας.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram