Μετάβαση στο Περιεχόμενο
πανελληνιος οργανισμος εκπαιδευσης και επαγγελματικης καταρτισης
π.ο.ε.ε.κ

Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing 2023!!

Πρώτοι οι Fighters για μια ακόμη φορά !!!!!! Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing 2023!!

19 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ !!!
14 ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!!!
19 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ !!!


Η Ομάδα των Fighters Athanasopoulos συμμετείχε με επιτυχία και ξεχώρισε με την ποιοτική επίδοση των αθλητών της στο πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing όλων των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στις 12-13 & 14 Μαΐου 2023 στο Λουτράκι.

Πρωταγωνιστές σε tatami και ring οι αθλητές των ακαδημιών μας, παιδιά που έχουν γαλουχηθεί και εξελιχθεί με την φιλοσοφία και τον αθλητικό κώδικα των Fighters. Τα νέα μέλη της Ομάδας, οι μικροί μας αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ξεχώρισαν με το μεθοδικό και αγωνιστικό στυλ τους.

Πλάι τους οι αθλητές μας, του Αγωνιστικού τμήματος και η ομάδα των Προπονητών να συντονίζει και να καθοδηγεί κάτω από το γενική επίβλεψη του επικεφαλής προπονητή, Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου.

Η συνολική παρουσία των Fighters επιβεβαιώνει τη δυναμική της Ομάδας μας!!!

ONE TEAM WE STAND STRONG!!!! FIGHTERS ATHANASOPOULOS!!!!

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

fighters-athanasopoulos-logo-white

Δοκιμαστική Περίοδος Προπονήσεων

Γνωρίστε το άθλημα του kickboxing σε ένα από τα 28 προπονητικά κέντρα και αθλητικά σωματεία των Fighters Athanasopoulos για μια δοκιμαστική περίοδο προπονήσεων.
γινε μελοσ στους fighters
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram